Cursussen en Workshops

Cursussen

In mijn atelier geef ik van september tot en met april lessen in bloemschikken. De totale cursus bestaat uit 8 lessen en wordt overdag en s ’avonds gegeven. Het is ook mogelijk om 4 lessen te volgen, dit kan alleen overdag, en in overleg.

Cursussen Mijn liefde voor bloemen en al het moois wat de natuur ons te bieden heeft, inspireert mij steeds weer om iets moois te maken met takken, snoeihout, mos, vruchten, bessen, schors, grassen, bloemen en groen uit eigen tuin. Puur natuur, landelijk, geen geverfde takken, dat is mijn stijl.

Techniek, en kennis van bloemen en groen zijn een belangrijk onderdeel van de les, voor uw eigen creatieve inbreng is alle ruimte.


Text?Na een duidelijke uitleg aan het begin van de les, begint u met uw werkstuk en krijgt u van mij advies en persoonlijke aandacht, zodat u aan het eind van de les met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Bloemen en groen mag U zelf meebrengen, maar U kunt het ook bij mij kopen.

Halverwege de les is er een pauze, waarin u kunt genieten van een kop koffie of thee met iets lekkers. Er is een gezellig koffiehoekje, om even bij te kletsen en de nieuwste bloemschikbladen in te zien.


Workshops

Lijkt u dat wat: gezellig samen met vriendinnen of collega’s een workshop doen? Dit wil ik graag voor u organiseren. Geheel vrijblijvend bespreken we eerst uw wensen, zoals onderwerp en tijdsduur en dan doe ik graag een voorstel. Uw groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 12 personen.